Waarom GPS?

Net als iedereen zijn ook wij fan van feestjes en events. Jammer genoeg zien we vooral op die momenten dat er veel verspild wordt en dat wegwerpartikelen er nog steeds bij horen. Dat willen wij graag anders zien!

Na het uitbaten van een verpakkingsvrije winkel, ben ik nog steeds gebeten door de microbe om op mijn eigen manier de wereld een klein beetje beter te maken. Uit ervaring weet ik dat duurzaam handelen niet altijd gemakkelijk is, of het nu is omwille van tijdsgebrek of een gebrek aan informatie. Met een achtergrond in marketing en eventorganisatie is de cirkel rond en vanuit dat standpunt wilde ik Green Party Solutions oprichten: een partner die je helpt om duurzame(re) keuzes te maken bij het organiseren van events en feestjes.

Upcycling, gebruik van duurzame materialen en lokaal aankopen zijn de steunpilaren van onze onderneming. Valt er dus binnenkort iets te vieren? Kan de volgende werkvergadering toch wel wat ecologischer? Of ben je gewoon op zoek naar een persoonlijk geschenk met een groene toets? Neem dan zeker contact met ons op en dan koppelen we uw wensen aan onze mogelijkheden.

%d bloggers liken dit: