Downloads

Op deze pagina stellen we een aantal tools ter beschikking in de vorm van e-books en gratis downloads. Met deze tools vol tips en handige tricks heb jij een leidraad om direct aan de slag te kunnen gaan.

Maaltijd- en boodschappen planner

Moet je vaak ook de dag zelf nog last-minute beslissen wat er op tafel komt? Ga je bijna dagelijks naar de supermarkt en heb je altijd wel iets mee dat niet op je lijstje stond? Of net altijd wel iets vergeten? Wordt er bij jou regelmatig voedsel weggegooid omdat je teveel kocht? Heb je op één van deze vragen 'JA' geantwoord, dan zijn deze planners perfect voor jou!

Klik HIER om naar de downloadpagina te gaan.

Door deze planners te gebruiken, zal je merken dat je niet enkel tijd en geld bespaart, maar ook meer rust ervaart én mee strijdt tegen voedselverspilling.Vier keer winst dus - waarop wacht je nog?? 

2020 Christmas Wishlist

We vinden het allemaal leuk om verrast te worden met een cadeautje. Maar hoe vaak was 'Oei, wat moet ik hier nu mee doen?' het eerste wat in je op kwam? Ook aan de andere kant, als gevende partij, is het niet altijd gemakkelijk om opnieuw origineel uit de hoek te komen. Laten we onszelf dit jaar de stress en teleurstellingen besparen en zelf aangeven wat we graag willen krijgen.
Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben wij voor jou een 'Christmas Wishlist' gemaakt! Hierop kan je zelf een aantal tips geven waarmee de kerstman jou dit jaar een plezier kan doen én je kan het gewoon digitaal doorsturen! Extra tip: Vul een apart lijstje in per persoon waar je dit naartoe stuurt en voorkom zo ook dat je twee keer hetzelfde krijgt.

Klik HIER om naar de downloadpagina te gaan.

Binnenkort nog meer downloads