STOPZETTING WEBSHOP - AUTOMATISCH 60% KORTING OP ALLES

Over Green Party Solutions

Wat doet Green Party Solutions (GPS)?


Green Party Solutions maakt duurzaam en bewust leven gemakkelijk en haalbaar voor iedereen. Dit doen we door:


  • Duurzame alternatieven voor dagdagelijkse producten aan te bieden op onze webshop
  • Gepersonaliseerde geschenken & decoratie met een duurzaam karakter (op maat) te maken
  • Tips & advies te geven op onze blog

Wie is het gezicht achter GPS?

Ik ben Laura, oprichter en zaakvoerder van Green Party Solutions. Dit doe ik in bijberoep, want ik heb een fulltime job als militair. Naast mijn job(s) ben ik graag bezig met koken en sport. 

      

Onlangs ben ik verhuisd naar Jabbeke, waar ik samen met Gipsy en Tjeeten, mijn hond en kat, woon. Mijn liefde voor dieren gaat ver, vandaar dat ik er een aantal jaar geleden voor gekozen heb om vegetarisch te eten. Sinds 2018 probeer ik zoveel mogelijk plantaardig te eten, maar flexanist is de term die mij het best omschrijft (als we er dan toch een woord moeten opplakken). 

Hoe is GPS ontstaan?

Wie mij kent of al langer volgt, weet dat ik een verpakkingsvrije winkel (Refill) in Oudenburg heb gehad. Onnodig om te zeggen dus dat ik heel erg begaan ben met onze omgeving en de toekomst van onze planeet.

En ik zie dat er veel mensen zijn die ook hun steentje willen bijdragen, maar dat zij niet altijd weten hoe eraan te beginnen. Of dat het hen veel tijd en moeite kost om zich een duurzamere levensstijl eigen te maken en dat ze het op die manier vaak niet kunnen volhouden. Daarnaast zag ik ook dat 'feesten' niet alleen gelijk staat aan gezelligheid en plezier, maar vaak ook aan overdaad en verspilling, gebruik van wegwerpartikelen en dus veel afval.  Dus begon er een ideetje te groeien in mijn hoofd...

Met Green Party Solutions wil ik aantonen dat het voor iedereen mogelijk is om bewuster te leven, zonder in te boeten aan comfort of luxe. 

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt gehouden worden van nieuwe producten op de webshop OF...krijg tips & tricks én extra voordelen door lid te worden van de Green Party Community - klik dan HIER.

Ontvang onze nieuwsbrief

    Jouw privacy is onze prioriteit en je kan op elk moment uitschrijven.